پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن
دانلود پاورپوینت با موضوع روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن ، در قالب ppt و در 31 اسلاید، قابل ویرایش. بخشی از متن پاورپوینت: تاریخچه برنج: برنج از محصولات زراعی قدیمی است. قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد. مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تا
عوارض جانبی مصرف سبوس برنج و محدودیت ها
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای افرادی که مبتلاء به زخم معده و روده و کولیت عصبی روده هستند مضر است.
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای زنان باردار ، شیرده ،نوزادان و کودکان توصیه نمی شود.
مصرف زیادی آن باعث انسداد روده ، التهاب دیورتیکول روده و اسهال می شود.
توصیه می شود که مایعات و آب زیاد پس از مصرف سبوس برنج نوشیده شود.
برای شستشوی پوست و موی سر با محلول سبوس برنج ۲۴ ساعت قبل کمی از محلول را روی
با دمنوش سبوس برنج از ریزش موهای تان جلوگیری کنید
سبوس منبع غنی از ویتامین های گروه B است. این ویتامین ها، تأثیر متابولیکی مختلفی در سیستم اعصاب، سلول های خونی و عضلات دارد.به این منظور می توانید از دم کرده آن به جای چای، برای تقویت موها استفاده کنید. به این صورت که مقداری از سبوس را داخل آب بجوشانید سپس سبوس داخل آن را جدا کنید و دور بریزید. اکنون می توانید جوشانده را به صورت چای مصرف کنید یا در هر غذای آبکی مثل سوپ بریزید و میل کنید.
جلوگیر
خرید فروش برنج معطر ایرانی در اصفهان
با دمنوش سبوس برنج از ریزش موهای تان جلوگیری کنید
سبوس منبع غنی از ویتامین های گروه B است. این ویتامین ها، تأثیر متابولیکی مختلفی در سیستم اعصاب، سلول های خونی و عضلات دارد.به این منظور می توانید از دم کرده آن به جای چای، برای تقویت موها استفاده کنید. به این صورت که مقداری از سبوس را داخل آب بجوشانید سپس سبوس داخل آن را جدا کنید و دور بریزید. اکنون می توانید جوشانده را به صورت چای مصرف کنید یا در هر غذا
خرید فروش برنج معطر ایرانی در اصفهان
عوارض جانبی مصرف سبوس برنج و محدودیت ها
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای افرادی که مبتلاء به زخم معده و روده و کولیت عصبی روده هستند مضر است.
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای زنان باردار ، شیرده ،نوزادان و کودکان توصیه نمی شود.
مصرف زیادی آن باعث انسداد روده ، التهاب دیورتیکول روده و اسهال می شود.
توصیه می شود که مایعات و آب زیاد پس از مصرف سبوس برنج نوشیده شود.
برای شستشوی پوست و موی سر با محلول سبو
سبوس برنج قهوه ای
بخش اعظم ارزش غذایی برنج در جوانه و سبوس آن نهفته است . که طی فرایند آسیاب دور ریخته می شود. سبوس لایه بیرونی اندوسپرم برنج محسوب می شود. زمانیکه سبوس برنج قهوه ای در طول فرایند آسیاب بعنوان محصول فرعی بدست می آید. بر خلاف باور عموم میتواند اکسید شود. در این صورت تلخ شده و خواص خود را از دست میدهد. امادر شرکت بیز با یک روش فن آوری جدید جلوی اکسیداسیون محصول گرفته میشود. این محصول با سبوسی که به صورت باز از عطاری ها تهیه مینمای
در ادامه به ۶ خاصیت روغن سبوس برنج اشاره خواهیم کرد.۱. داشتن نقطه دود و جوش بالایکی از مزایای این روغن، نقطه دود و جوش بالای آن است که به میزان قابل توجهی بالاتر از دیگر روغنهای پخت و پز در دمای ۴۹۰ درجه فارنهایت است. انتخاب یک روغن با نقطه دود بالا، برای روشهای پخت و پز که نیاز به حرارت بالا دارند، امری بسیار مهم است؛ زیرا از تجزیه اسیدهای چرب جلوگیری میکند. بعلاوه مانع تشکیل رادیکالهای آزاد میشود که این رادیکالها سبب آسیب اکسیدا
حفظ استحکام و سلامت استخوانها و دندانها، درمان یبوست (Constipation)، رفع چاقی، پیشگیری از بروز سرطان روده و بیماریهای قلبی عروقی از خواص نان سبوس دار است
نان سبوس دار نانی است تهیه شده از آرد سبوس دار که پس از فرآیند تخمیر اسیدفیتیک آن تخریب و کلیـه املاح و ویتامینهای مغذی موجود در آن آزاد و جذب بدن میگردد. انواع نان سبوس د. ار شامل نان سبوس گندم و نام جو سبوس دار میباشد که هریک خواص مختص به خود را برای سلامت بدن دارا میباشند
ادامه مطلب
درمان ریزش مو با سبوس برنج
مسئلۀ ریزش مو مشکلی است که خیلی از مردم درگیر آن می باشند و در پی راههای مختلفی جهت حل آن هستند. مهم این است که یک رژیم غذایی درستی را انتخاب کنند تا در جهت تقویت ریشه مو و رشد آن عمل کند.
مو ها رشته های درازی از جنس سلول های مرده و کراتین سخت هستند که از حفره های کوچکی به نام فولیکول رشد می کنند که به صورت انباشته و دسته ای از سلول های موجود در پیازک مو که در پایه هر فولیکول قرار دارند رشد می کنند.
میزان طبیعی ریختن مو
- -
✅ هفت غذای استراتژیک طب اسلامی که عامل طول عمر ، سلامتی ،استقامت و قدرت بدنی هستند.
۱. قند و شکر و نبات طبیعی نیشکر
امامکاظم ع: شکر درمان هر درد و بیماریست جز مرگ. (مکارم الاخلاق ص ۱۶۸)
۲. نمک طبیعی (سنگ نمک یا و نمک دریای دستکاری نشده)
در نمک (دریا) شفا از هفتاد و دو نوع بیماری است. (بحار ج ۸۴ ص ۵۹)
۳.آب سالم چشمه به صورت جوشیده یا آب تصفیه شده با روش کوزه
حضرت علی : آب جوشیده برای همة دردها نافع است و به هیچ وجه ضرر ندارد . (حلیة المتقین)
۴. نان
روش درست کردن کته ساده
مواد لازم :برای 6 نفر
برنج:6 پیمانه/نمک:به میزان لارم/روغن:2قاشق غذاخوری/اب:6 پیمانه
طرز تهیه:ابتدا برنج را می شوییم و به مدت 1 الی 2 ساعت می گذاریم تا خیس بخورد.
سپس اب برنج را خالی می کنیم و برنج خیس شده را درون ظرف مناسب می ریزیم
و شش پیمانه اب،نمک و روغن را به ان می افزاییم،مواد را خوب به هم می زنیم و روی
حرارت قرار می دهیم تا خوب پخته شود.وقتی اب برنج تمام شد،شعله گاز را کم می کنیم
و روی
روش درست کردن پلوی ساده
مواد لازم .برای 6نفر
برنج.6 پیمانه/نمک.به میزان لازم/روغن.4قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم و می شوییم و به مدت 3 تا 4 ساعت در اب ولرم خیس می کنیم.
سپس مقداری اب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش اید.
مقداری نمک به ان می افزاییم وقتی اب جوش امد اب برنج را خالی و در قابلمه می ریزیم.
بعد از 5 الی 10 دقیقه با قاشق مناسب به اهستگی هم می زنیم.
و کمی برنج را از قابلم
معجون تقویت عمومی بدن با تاثیر فوق العاده
معجون تقویت عمومی بدن با تاثیر فوق العاده بر سیستم عروق و استخوانها:
به روایت طب سنتی و جمع اوری شده بواسطه سایت طب الشفا
جوانه گندمسبوس برنجسبوس جو دو سرسبوس گندمپودر سنجدپودر کنجد سبوس دارزنجبیلجینسینگوانیل
روزانه یک قاشق غ از این معجون در یک لیوان شیر ریخته و با یک ق عسل و یا معجون پنج شیره شیرین و میل شود .محلول شدن مواد در شیر نه تنها مانع یبوست میشود بلکه با تنظیم سیستم دفع مناسب موجب لاغری ن
خواص برنج؛ ۱۰ خاصیت باورنکردنی برنج برای سلامت بدن
تقویت متابولیسم، مراقبت از پوست، کمک به هضم، کاهش فشار خون بالا، کمک به کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و حفاظت در برابر دیسانتری، سرطان و بیماریهای قلبی از دیگر خواص برنج بهشمار میروند.
این خواص در بیش از چهل هزار نوع از این دانهی غلات وجود دارد. برنج به دو دستهی اصلی دانههای کامل و برنج سفید تقسیم میشود. دانههای کامل برنج که به شکل اولیه و خالص هستند، ارزش غذایی بالایی دارند. اما
مواد لازم:برای 6 نفر
برنج :800 گرم/گوشت چرخ کرده:400 گرم/کلم : 600 گرم/روغن:4تا5 قاشق غذاخوری.
رب گوجه فرنگی : یک دوم پیمانه/پیاز : 1 عدد/دارچین :به مقدار لازم/ادویه:کمی.
فلفل و نمک:به میزان لازم.
طرز تهیه:
گوشت و پیاز چرخ کرده را در کمی روغن تفت می دهیم. کلم را خرد می کنیم و در گوشت و پیاز سرخ می کنیم و رب را به ان اضافه می کنیم.کمی اب می ریزیم تا کلم و گوشت پخته شود وقتی که
ابش تبخیر شد برنج را ابکش می کنیم.
مقداری روغن در قابلمه می ریزیم.برنج را روی ان ریخته
مهم ترین و احتمالا پر مصرف ترین غلاتی که در سطح جهانی مورد استفاده قرار می گیرد برنج است. این محصول غذایی قوت غالب و اصلی تمام سفره های ایرانی است. از گونه ایرانی برنج ها به عنوان یکی از مرغوب ترین نوع برنج یاد می شود.
انواع برنج ایرانی و خارجی
بیش ترین برنج مصرفی کشور، برنج ایرانی و هندی است. برنج ایرانی خود دسته بندی مختلفی دارد که برنج طارم، برنج سبوس دار، برنج هاشمی و برنج دودی از بهترین و متداول ترین نوع برنج ایرانی محسوب می شود. خاس
انواع ته دیگ برنج
۱. ته دیگ برنج با کدو سبز
نوعی ته دیگ برنج وجود دارد که با کدو سبز درست شده و شیرین است. این ته دیگ از جمله ته دیگهای محبوب در شهر دامغان است و برای پلوهای مخلوط مانند رشته پلو، عدس پلو و سبزی پلو کاربرد دارد.
دستور تهیه
کدو را شسته، پوست بگیرید و به صورت حلقهای یا طولی برش دهید. دقت کنید ضخامت برشها یکسان بوده و زیاد نازک نباشد، چون کدو زود میسوزد؛ بنابراین ضخامت برشهای کدو را کمتر از ۵-۴ میلی متر در نظر نگیرید.
ته
مواد لازم :
برنج:6پیمانه/زعفران:یک دوم قاشق چایخوری/عدس:3پیمانه/روغن :1پیمانه.
گوشت چرخ کرده:500گرم/فلفل و نمک :به میزان لازم/پیاز رنده شده: 2 عدد متوسط
طرز تهیه:
برنج را از قبل می شویید و با کمی نمک بگذارید خیس بخورد.عدس را از قبل خیس کنید و
موقع پخت اب ان را عوض کنید و بگذارید تا بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده
و نمک و فلفل مخلوط کنید. می توانید به صورت کوفته های ریز در اورید.
نصف روغن را در ماهیتابه ریخته و ان را روی شعله ملایم قرار دهید تا
مواد لازم:
برنج :7 پیمانه/گوشت: 400گرم/لوبیا سبز: 500 گرم/روغن :به مقدار لازم.
پیاز:1 عدد/زعفران :1 قاشق غذاخوری/نمک و فلفل:به میزان لازم.
رب گوجه فرنگی:یک دوم پیمانه.
طرز تهیه :
گوشت را به صورت قیمه ای خرد نموده، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ
می کنیم تا طلایی شود، سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده تفت می دهیم تا اب گوشت کشیده شود.
لوبیاها را پاک کرده و به اندازهای ریز خرد می کنیم،به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم،
سپس گوجه فرنگی را در هم
مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر
برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.
روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.
خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.
طرز تهیه:
هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت
ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.
البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.
اگر مرغ نبود میتوان از گوشت
یک دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسان است. زعفران به برنجی که قرار است در کنار استیکهای بره سرو شود، ظرافت بخصوصی میدهد. امیدواریم شما هم مثل ما از این غذا لذت ببرید.
مواد لازم:
1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
12 استیک بره، پاک شده
1 قاشق چایخوری زعفران
1 پیاز قهوهای، درشت خردشده
1 و ½ لیوان برنج سبوسدار پخته نشده
2 لیوان آب مرغ
1 لیوان آب
1 لیوان زیتون سبز، پر شده با گوجههای نیمه-خشک
طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغ
مواد لازم:برای 4 نفر
برنج :5 پیمانه/شوید :نیم کیلو/باقالا:یک و نیم کیلو/گوشت با مرغ: 1 کیلو.
روغن : 5 تا 6 قاشق غذاخوری/زعفران :یک دوم قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس می کنیم. با قالا را از دو پوست خارج می کنیم. گوشت یا مرغ را با 1 یا 2 لیوان
اب و 1 عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک می گذاریم تا پخته شود به طوری که بعد از پختن نصف لیوان
تا 1 لیوان اب داشته باشد. شوید را تمیز می کنیم، می شوییم و ریز خرد می کنیم. قابلمه مناسبی را اب کرده و می گذاریم تا جوش ب
تغذیه اردک تخمگذار
با توجه به اینکه اردک پرنده پرخوری است ، تامین دان به صورت دستی به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست ، بنابراین بهتر است نیمچه اردک ها را از سن ۶ تا ۶/۵ ماهگی در کنار برکه ها ، نهرها و شالیزارها و یا در چراگاه ها و باغها رها کرد تا دان خود را بیابند و با این شیوه ، هزینه تولید تخم اردک را کاهش داد. دانه های بازمانده پس از درو انواع غلات و سایر گیاهان مواد انرژی زای مورد نیاز اردکها را تامین می کنند و حلزون ها ، کرم های خاکی، حشرات و ن
یک نکته مهم در مورد پخت برنج هاشمی
بهتر است برنج را قبل از پختن خیس کنیم این کار چندین مزیت دارد
۱-خیساندن برنج قبل از پخت باعث میشود حجم برنج بیشتر شود مثلا اگر یک پیمانه برنج را بدون خیس کردن
پخت کنیم و ۵ قاشق برنج داشته باشیم همان مقدار برنج را اگر ۳ ساعت قبل خیس کنیم ۸ الی ۱۰ قاشق برنج
خواهیم داشت.
۲-خیساندن برنج باعث میشود برنج پخت شده دانه بلند تر و به اصطلاح ری بیشتری بکشد.
۳-خیساندن برنج باعث میشود برنج بعد از پخت نرم تر شود.
۴-خیساندن
روز بخیر دوستان
من با تعریفهایی که از خواص برنج قهوه ای شنیدم بخصوص اینکه چاق کننده هم نیست. رژیم غذایی خانواده را بجای برنج سفید به سمت این برنج بردم. این برنج در اصل همون برنج سبوس داره که یک عملیات حرارتی روش انجام شده و سپس خشک شده است. دستوری که برای پختش براتون میارم برای برنج قهوه ایه که خشک باشد.
برای پختش بعد از اینکه برنج را چندبار با آب خوب شستید. برای هر پیمانه برنج یک و یک چهارم پیمانه آب در نظر بگیرید و درون قابلمه بریزید و کمی ن
۱. طرز تهیه ته دیگ نان ساده
نان لواش، نان سنگک یا نان بربری را به اندازه ته قابلمه برش بزنید.
قابلمه را روی حرات ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
پس از داغ شدن روغن، نان را در قابلمه قرار داده و کنارههای اضافه آن را جدا کنید.
کمی روغن روی نان بمالید، برنج آبکش را در قابلمه ریخته و دم کنید.
حرارت را کم کرده و ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا برنج دم کشیده و ته دیگ نان آماده شود.
ادامه مطلب
سبزیپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزیپلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده میخورند. سبزیپلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بودهاست.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، کمی شنبلیله)
روغن
نمک و فلفل
کمی زعفران ساییده شده
3 تکه ماهی سفید
دستور العمل
برنج را قبلا خیس میکنیم، سبزی را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و داخل آبکش میریزیم تا آب آن برود.
برنج را آبکش میکنیم ولی
موادلازم:
برنج 3 پیمانهماست 1 لیوانزرده تخم مرغ 3 عددزعفران دم کرده 3 قاشق غذاخورینمک فلفل زردچوبه دارچین به مقدار لازمقارچ خرد شده 100 گرممرغ 2 تکهزرشک 1/3پیمانهروغن مایع نصف لیوانپیاز کوچک 1 عدد
طرز تهیه:
1- ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت میدهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. (گلاب عطر فوقالعاده ای به زرشک میدهد)2- قارچ رو هم شسته اسلایس کر
طرز تهیه برنج آبکش و برنج دمی
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقتگیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی میتوانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانیها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.
مواد لازم چلو ساده آبکشی
برنج خام 2 پیمانه
آب ولرم 4 پیمانه
کره 25 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
نمک برای خیس کردن 1 قاشق مربا خوری
نمک برای پخت 1/2 قاشق مربا خوری
ادامه مطلب
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیهبرنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روش
مواد لازم : 4 نفر
آب گوشت یا مرغ 1 فنجانسس سویای کم نمک 2 قاشق سوپخوریزنجبیل خرد شده 1 قاشق سوپخوریسرکه ی برنج یا خرما 2 قاشق چایخوریشکر 2 قاشق چایخوریکنسانتره ذرت 2 قاشق چایخوریروغن زیتون 2 قاشق سوپخوریسینه ی مرغ بدون پوست و استخوان 1/5 پوندموسیر پوست کنده شده و قطعه شده 2 عددبرنج پخته شده و سرخ شده 2 فنجانکلم بروکلی بخارپز شده 1 بوته
طرز تهیه :
1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و
سبزیپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزیپلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده میخورند. سبزیپلو (sabzi polo) با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بودهاست.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، کمی شنبلیله)
روغن
نمک و فلفل
کمی زعفران ساییده شده
3 تکه ماهی سفید
دستور العمل
برنج را قبلا خیس میکنیم، سبزی را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و داخل آبکش میریزیم تا آب آن برود.
برنج را آبکش می
مواد لازم :برای 4 نفر
برنج :4 پیمانه/مرغ یا گوشت چرخ کرده:500 گرم/هویج :1 کیلو/شکر:یک دوم لیوان.
زعفران :1 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
هویج ها را پوست می کنیم و به صورت خلال های نازک برش می زنیم.ان را با کمی روغن سرخ
می کنیم و شکر را به ان اضافه می کنیم. مرغ را هم جداگانه می گذاریم تا پخته شود بعد از پخته شدن مرغ را هم ریش ریش می کنیم و با هویج مخلوط می کنیم.برنج را ابکش می کنیم و برنج و مواد
مخلوط شده را لابه لایه هم دم می کنیم.
زعفران اب کرده را روی برنج،در ق
مواد لازم:برای 4 نفر.
برنج:4 پیمانه/ران و سینه مرغ :800 گرم/روغن :4 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل: به میزان لازم/کشمش ریز پلوی:یک دوم پیمانه/خلال پرتقال یا نارنج:یک دوم پیمانه.
خلال پسته:1 بسته/خلال بادام: 1 بسته/زعفران :یک دوم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
مرغ را بعد از پاک کردن و شستن با 1 قاشق کرفس،2 عدد هویج و 1 عدد پیاز
و کمی نمک اپز کرده و خرد می کنیم. خلال پوست پرتقال یا نارنج را تلخی گرفته
و با یک چهارم پیمانه شکر و کمی اب می جوشانیم تا شیرین شود. زرشک را با مقد
نکات پخت پلو عدس
۱)برای خوشمزه تر شدن عدس پلو از زعفران آبکرده در برنج استفاده کنید.۲)اگر دوست دارید به موادتان خرما و کشمش هم اضافه کنید.۳)حواستان باشد عدسها زیاد نپزند چون ممکن است بعد از دم کشیدن برنج له شوند.۴)روی برنج موقع دم انداختن حتما آب روغن بدهید.۵)اگر داخل پلو ادویه پلو بریزیم،رنگ پلو تیره میشود.به این خاطر من ادویه را بعد از پخت روی پلو میپاشم.۶)در پخت پلوهای مخلوط برنج را کمی زنده تر برمیداریم
ادامه مطلب
یکی از غذاهایی که شب عید خورده میشود رشته پلو (Reshteh Polo) است چرا که قدیمیها اعتقاد داشتند رشته نمادی از رشته زندگی است و عقیده داشتند در همین ابتدای سال با خوردن این غذا سر رشته کار و زندگی دستشان میآید.
برنج 2.5 پیمانه
کره یا روغن
نمک
رشته پلویی خرد شده 30 گرم
زعفران دم کرده
طرز تهیه رشته پلویی زعفرانی
برنج را بشویید سپس در 4 پیمانه آب که 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک به آن افزوده اید چند ساعت بخیسانید.
داخل یک قابلمه بزرگ پنج پیمانه آب بریزید و
ریشه نام ممنوعه
نام دیگر برنج سیاه برنج ممنوعه است. اما این بدان معنا نیست که نباید از آن استفاده کرد. این برنج در چین باستان ریشه دارد، جایی که فقط امپراتور چین یا خانواده سلطنتی، اجازه خوردن آن را داشتند، زیرا کمیاب، خوشمزه و مغذی بود. بنابراین، خوردن آن برای مردم عادی ممنوع شد. برنج سیاه، همچنان کمیاب و یکی از سالمترین غذاهاست.
این برنج، منبعی از ویتامینها و مواد معدنی است. ارزش تغذیهای برنج سیاه از برنج سفید و قهوهای موجود در باز
مواد لازم:برای 5 نفر
برنج:5پیمانه/مرغ:800گرم/زرشک:1پیمانه/پیاز متوسط:1عدد/شکر:درصورت تمایل.
روغن ابکرده:3 قاشق غذاخوری/زعفران:1دوم قاشق چایخوری/فلفل و نمک:به میزان لازم.
طرز تهیه:
برنج را بعد از خیس کردن بجوشانید و ابکش کنید.مرغ را با نیمی از زعفران،یک لیوان اب و
پیاز بگذارید تا پخته شود،وقتی که اب ان تمام شد،برنج ابکش را در ظرف مناسب ریخته،
لا به لایه ان قطعات مرغ را قرار دهید،بعد ان را با شعله کم روی حرارت ملایم دم کنید.
در یک ظرف روغن را داغ کرده
اگر شما نیز مثل بسیاری از مردم دنیا با شندیدن نام برنج و صحبت از خوردن برنج اولین چیزی که به ذهنتان می رسد چاقی و اضافه وزن است ، نگران نباشید . ما در این مطلب قصد داریم محصولی را به شما معرفی کنیم که با آن لاغر شوید و با چربی های اضافه خداحافظی کنید. پس با ما همراه باشید .همین برنجی که همه جا از آن به عنوان عنصر اصلی چاقی نام برده می شود سبوسی دارد که اگر بخورید به لاغر شدن شما کمک زیادی می کند . در این مقاله با ما همراه باشید تا درباره سبوس برنج ب
آب برنج جهت تقویت و رشد مو
روش های تهیه و آماده سازی آب برنج:
1. آب برنج پخته شده:
یکی از راه های به دست آوردن آب برنج ، پختن برنج است. آب اضافی پس از پخت برنج ، آب برنج پخته شده است. این یک مایع متمرکز است که می توانید آن را به عنوان یک شستشوی صورت یا شستشو مو استفاده کنید.
چگونه می توان آب برنج پخته شده را بدست آورد؟
قابلمه را بردارید و آن را با برنج (سفید، قهوه ای) پر کنید ،سپس مقداری آب به آن اضافه کنید به طوریکه به اندازه یک بند انگشت از سطح ب
خواص سبوس برنج
برنج به عنوان اصلی ترین وعده غذایی ایرانیان و بخش زیادی از کشورهای آسیایی محسوب می شود که خواص متعددی از لحاظ مواد مغذی و مواد معدنی دارد.
این گیاه دارای خوشه هایی حاوی دانه های برنج بوده که سرشار از کربوهیدرات، ویتامین های گروه B و پروتئین می باشد .
متاسفانه این دانه مغذی و پر فایده بخشی از خواص خود را طی مراحل آماده سازی و فرایند تولید از دست می دهد.
حتما می دانید دانه های برنج قبل از رسیدن به دست مصرف کننده مراحل مختلفی را
گوشت قرمز
دارچین
پودر گلسرخ
زعفران
پیاز
ربگوجه
بادمجان
برنج
بادمجونها رو مربعی خورد کنید و تلخیشو بگیرید و سرخ کنید.
گوشت رو با نمک و فلفل و پیاز و سیر و... آبپز کنید و اجازه بدید آبش کاملا گرفته بشه.
پیازها رو توی روغن داغ تفت بدید تا طلایی بشه، بعد ادویهها و ربگوجه رو اضافه کنید و تفت بدید تا بوی ادویهها به مشام برسه.
بعد بادمجون، گوشت و زعفرون رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
رنج رو آبکش کنید و مواد رو لابهلای برن
زرشک پلو با مرغ
زرشک پلو با مرغ
مواد لازم
برنج به مقدار لازم
مرغ به مقدار لازم
رب به مقدار لازم (برای چهار نفر 2قاشق غذا خوری)
نمک
فلفل
پیاز سرخ شده
روغن سرخ کردنی
زعفران
آبلیمو
زرشک
خلال پسته وبادام
دستورالعمل
ابتدا روغن را حرارت میدهیم تا روغن داغ داغ شود سپس مرغ ها را داخل حرارت روغن سرخ میکنیم.
سپس برنج را بعد از شستشو داخل آب و نمک استراحت میدهیم.
آبی برای برنج در نظر میگیریم و پس از به جوش آمدن برنج را آب کش کرده و آن را داخل آب
نگه داری برنج هاشمی
برنج را در جای خشک نگهداری کنید و ترجیحا از سطح زمین فاصله دهید.
در مکان هایی از منزل یا انبار که رطوبت بالا دارد احتمال شپشک برنج بالا است. جهت اطمینان خاطر میتوانید چند
حبه سیر درون ظرف یا گونی برنج یا در انبارها لا به لای برنج قرار دهید تا از نزدیکی هر گونه حشره عایق شود.
اگر زمانی برنج شما شپشک زد نگران نباشید. برنج را درون هوای آزاد پهن کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید. بعد
از یک روز برنج را جمع و مصرف کنید.
در انبارها
طریقه پخت برنج ایرانی و هندی
در مورد تفاوت زمان نگهداری برنج ایرانی و خارجی می توان گفت که برنج خارجی را می توان زمان طولانی تری نسبت به برنج ایرانی نگه داشت. یکی از دلایل این زمان طولانی مواد نگهدارنده برای جلوگیری از شپش زدن که در آن استفاده می شود. اما با توجه به این شرایط استفاده از این مواد و همچنین قیمت پایین برنج خارجی، استقبال از آن بیشتر می باشد.
یکی دیگر از تفاوت های برنج ایرانی و برنج خارجی، نوع پخت آن ها است. پختن برنج خارجی به
استانبولی پلو یکی از غذاهای ساده و خوشمزهای است که با کمترین مواد لازم میتوانید آن را در خانه برای ناهار یا شام آماده کنید.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
700 گرم گوجه فرنگی
3 قاشق سوپخوری پیاز داغ
4 عدد فلفل سبز
رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن
4 عدد سیب زمینی متوسط
دستور العمل
برنج را بشویید و خیس کنید.
گوجه فرنگیها را بشویید و با غذاساز له کرده یا رنده کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
در قابلمه روغن بریزید و زردچو
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
ادامه مطلب
طرز تهیه برنج کته ساده
درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحتتر و سریعتر است، ما هم این حقیقت را کتمان نمیکنیم اما درست کردن یک کته خوب و باکیفیت و خوشمزه هم فوت و فنهای خودش را دارد. با خواندن این طرز تهیه برنج کته ساده را تهیه کنید و لذت ببرید. البته بر خلاف تصور شما تهیه برنج کته انواع زیادیدارد..
بیشتر بخوانید
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای همراه ویدیو
طرز تهیه ته چین قالبی همراه با ویدیو
مواد لازم
برنج خیس خوردهچهار پیمانه
نمکی
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاچلو صرفا به برنجی که به روش آبکش تهیه شده گفته می شود و پلو همه برنج ها و کته را هم شامل می شود.
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا آن را پاک کرد که مبادا داخل آن، سنگ یا فضله موش باشد. سپس باید شست. برنج را موقع شستن نباید چنگ زد. موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج می شود. تا وقتی که آب زلال شود معمولا 3 بار شسته می شود.
سپس برنج را با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و
سعی کنید کمتر برنج بخورید
مجله زیبا - متاسفانه خیلی از مردم ایران به خوردن برنج وابسته شده اند در حالی که خیلی از غذاهای سنتی از برنج بهتر و مفیدتر هستند .در اینجا می خواهیم درباره عوارض خوردن برنج کمی با شما صحبت کنیم
به ادامه بروید
ادامه مطلب
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری
ادامه مطلب
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری
ادامه مطلب
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری
ادامه مطلب
برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامینهای مهم گروه ب مثل ویتامین بِیک. وقتی
برنج آبکش میشود این ویتامینها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
میروند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد، با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمیشود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج میبینید ن
طرز تهیه برنج آبکش با جدیدترین روش
اگر برنجتان شور شد• در شرایطیکه هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب , متوجه شدید که برنج خیلی شور شدهاست , درون آب برنج یکسری تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید . سیب زمینی , شوری طعام را به خویش جذب می نماید .• در حالتیکه پیشین از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید , موقع آبکش کردن , اندازه آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید .• در حالتی که دیگر کار از کار قبلی بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجا
تهچین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداولتر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست میشود. ته چین مرغ و بادمجان یکی از انواع ته چین است که طعم خوبی دارد و گزینه متفاوتی برای مهمانی ها است.
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
ماست چکیده 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بادمجان سرخ شده 2 عدد
سینه مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده غلیظ 1 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
فلفل و زردچوبه به مقدار
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
ادامه مطلب
طرز تهیه “چلو ساده” آبکشی
تهیه “چلو ساده” در کنار انواع خوراک ها و خورش ها غذای شما را تکمیل و مزه غذا را بهتر و پر بار تر می کند.
درست کردن ساده برنج ( برنج آبکش )
چلو ساده آبکشی از جمله دستوراتی می باشد که نیاز به تبهر بالایی ندارد اما جا افتادن آن و جلوگیری از خمیر شدن آن نیازمند رعایت یک سری نکات از یک دستور تهیه اصولی می باشد.
مواد لازم چلو ساده آبکشی :
برنج : 1 کیلو گرم
روغن : 150 گرم
ماست :(در صورت دلخواه برای ته دیگ) نصف لیوان
چلو ساده
اد
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت میشود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنجهاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس میکنید.
هاشمی، دمسیاه، دمسفید، دمزرد، دمسرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی، و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاقتر
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت میشود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنجهاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس میکنید.
هاشمی، دمسیاه، دمسفید، دمزرد، دمسرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی، و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاقتر
با مطالعه و جستجویی که طی هفته گذشته روی تغذیه و رژیم غذایی داشتم
متوجه شدم که بایستی مصرف کربو هیدراتم را کم کنم که اصلی ترینش برای ما ایرانی ها نان و برنج است.
یا اقلا بایستی برنج قهوه ای یا نان سبوس دار مصرف کنم.
مصرف شکلاتم را هم یک هفته است حذف کردم.
اکثر رژیم های غذایی موجود می خوان که گوشت به همراه سبزیجات فراوان به عنوان وعده اصلی باشه و در کنارش میوه هم بخوریم.
البته با وضعیت قیمتهای فعلی در ایران بخصوص یرای گوشت، این رژیم های غذایی
برای پخت برنج کته می توانید از هر نوع برنجی که دارید مثل برنج ایرانی، هندی، تایلندی و … استفاده کنید. اما برنج ایرانی بخاطر عطر و طعم عالی که دارد، بهترین انتخاب برای درست کردن کته است.
برای هر تعداد پیمانه برنج که دارید، نکاتی که در ادامه برای پخت کته میگم، یکسان است.
ادامه مطلب
تفاوت برنج ایرانی و خارجی
در نگاه کلی می توان گفت که برنج ایرانی به مراتب با کیفیت تر و خوش خوراک تر و خوش بو تر از برنج خارجی می باشد. اما این کیفیت بهتر بهایی نیز دارد و آن هزینه ی نسبتا زیاد برنج ایرانی نسبت به برنج خارجی است.
از گذشته ی دور برنج ایرانی به خوش طعم و خوش عطر بودن مشهور است. اما بر خلاف برنج خارجی به عنوان مثال برنج هندی به اندازه آن ها قد نمی کشد. و پختن آن نیاز به مهارت و تجربه بالایی دارد، که اصولا کسانی که تجربه کمتری در آ
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید..
ادامه مطلب
خرید برنج
بازار محل و مکانی است که کالای شما باید در آن جا و به تنهایی آزمون خود را پس بدهد. در بازار است که مشخص می شود تلاش و زحمت کشاورز و تامین کننده، چه میزان ارزش و خریدار دارد. در بازار است که کالا باید خود را به فروش برساند و در بازار است که مشتری و مصرف کننده، در جایگاه داور، کیفیت و شایستگی کالای شما را قضاوت می کنند. جمله ی یاد شده به این معنا است که هر میزان که شما از نظر کمی و کیفی، کالای خوب و شایسته ای عرضه کنید، اگر به قانون و چارچوب
مشاور پرورش شترمرغ
روش تشخیص سبوس مرغوب
برای تشخیص سبوس مرغوب راه های مختلفی وجود دارد. یکی از راحت ترین آن ها ظاهر سبوس می باشد.
آموزش مجازی پرورش شترمرغ
پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران
Dr Zamani PHD TMU Iran
akbarzamani.ir
09132098516
دستور پخت شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و سادهای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کردهاست. میتوان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربتهای خوشمزهای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست میکنیم، میتوانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزهتر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا اون رو پاک کرد که مبادا داخلش سنگ یا فضله موش باشه . سپس باید شست . برنج رو موقع شستن چنگ نباید زد .موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج میشه . تا وقتی که آب زلال بشه معمولا 3 بار شسته میشه .
سپس برنج رو با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم , جاش تنگ نباشه . هنگام خیس کردن برنج نمک یادتون نره .برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته میشه و برنج پس از آماده شدن نرم و خمی
برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامینهای مهم گروه ب مثل ویتامین بِیک. وقتی
برنج آبکش میشود این ویتامینها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
میروند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد، با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمیشود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج میبینید ن
شیر برنج از غذاهای مقوی و سادهای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کردهاست. میتوان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربتهای خوشمزهای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست میکنیم، میتوانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزهتر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است
رفع بوی سوختگی از برنج یکی از فوتوفنهایی است که همه آشپزها با آن آشنا هستند. شاید شما هم این تجربه ناخوشایند را داشتهباشید که با یک غفلت کوتاه به آشپزخانه برگردید و با بوی سوختگی برنج مواجه شوید. که البته در این حالت کل برنج نمیسوزد، بلکه شعله زیاد اجاق گاز معمولا باعث سوختن تهدیگ خوشمزه شما میشود و بوی سوختگی فقط ناشی از سوختن تهدیگ برنج است که متاسفانه به دلیل وجود دمکنی در کل قابلمه پخش شده و باعث میشود کل برنج بوی سوختگی به
فروش عمده برنج عنبربو کیسه 10 کیلویی
برنج عنبربو برنجی است که مربوط به خطه خوزستان است
این برنج از نژاد برنج چمپا گیلان است
کیفیت خوبی دارد و براحتی می توان آن را در منزل استفاده کرد
قیمت برنج عنبربو تقریبا با برنج خارجی مثل برنج 1121 باسماتی برابری می کند ولی 100 درصد ایرانی است.
برای اینکه مصرف آن راحت ترباشد میتوان اندکی برنج دودی هاشمی یا طارم محلی در هنگام پخت با آن قاطی کرد تا دلپذیرتر شود.
جهت خرید این برنج و اطلاع از قیمت آن به سایت عم
به زور تونستم مطلب قبلی این آموزش رو تو وبلاگم پیدا کنم :)
کبه :
مواد لازم:
۱) برنج شکسته یا نیم دانه ۲لیوان (۲ پیمانه)
۲)گوشت چرخ کرده
۳)کشمش پلویی یا زرشک
۴) آب ۵ لیوان (۵ پیمانه)
۵)پیاز
۶)نمک
۷)زرد چوبه
۸)در صورت دلخواه پودر فلفل
۹) روغن
۱۰) تخم مرغ
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز سرخ می نماییم سپس ادویه ، نمک و زرد چوبه را به آن اضافه می نماییم! و سپس کشمش را شسته و داخل گوشت می ریزیم و مقداری تفت میدهی
برخی راهنمایی ها برای شستن موها با آب برنج
آب برنج حاوی ساپونین های طبیعی است و می تواند به عنوان یک پاک کننده ملایم استفاده شود. افزودن چای سبز به آب برنج نیز عالی است، زیرا سبب بستن کوتیکول ها و تقویت مو می شود. همچنین ریزش مو را کاهش می دهد.
برخی سوال و جواب های رایج
آیا می توانم آب برنج را شب تا صبح رو موهایم بگذارم؟
این کار لازم نیست، طول مدت 15-30 دقیقه به این دلیل است که کربوهیدرات در آب برنج در موها حتی پس از شستشوی آن برای محافظت از
بیشتر ترکیبات گیاهی گندم در سبوس و مواد مفید متمرکز شده اند که در گندم سفید تصفیه شده وجود ندارند . بالاترین میزان آنتی اکسیدان ها در لایه آلوئورون ، یک جزء سبوس وجود دارد. آلوئور گندم همچنین به عنوان یک مکمل رژیم غذایی به فروش می رسد . ترکیبات گیاهی رایج در گندم شامل موارد زیر است:
اسید فروولیک. این پلی فنول آنتی اکسیدان غالبا در گندم و سایر غلات موجود است . اسید فیتیک. فیتریک اسید غلیظ در سبوس ممکن است جذب مواد معدنی در بدن شما مانند آهن و رو
چگونه فرق بین برنج خالص و مخلوط را تشخیص دهیم - آموزش خرید برنج مرغوب و ارزان
نکته
مهم هنگام خرید برنج حتی از نوع مرغوبش این است که محصول از یک نوع باشد و
به اصطلاح قاطی نداشته باشد. اگر برنج قاطی داشته باشد، پخت آن هم سخت
میشود و تا خانمهای خانهدار روش پخت آن به دستشان بیاید، برنج به ته
کیسه رسیده است! برای تشخیص برنج خوب و اصیل کافی است مقداری از آن را کف
دست بگیرید و با دقت برنجها را ببینید که یک اندازه و یک رنگ باشند. اگر
جنس برنج با
فوت و فن تهیه برنج آبکش چیست؟
چلو ساده آبکشی از جمله دستوراتی می باشد که نیاز به تبهر بالایی ندارد اما جا افتادن آن و جلوگیری از خمیر شدن آن نیازمند رعایت یک سری نکات از یک دستور تهیه اصولی می باشد.
مواد لازم چلو ساده آبکشی :
برنج : 1 کیلو گرم
روغن : 150 گرم
نمک: به مقدار لازم
ماست :(در صورت دلخواه برای ته دیگ) نصف لیوان
ادامه مطلب
چگونه آرسنیک دربرنجهای هندی را بشوییم
به گزارش مشرق، گرچه آزمایشهای قبلی ثابت کرده بودند که روش معمول پخت برنج و حرارت بالا در هنگام
جوشیدن برنج میتونه از مسمومیت ناشی از آرسنیک برنج جلوگیری کنه، اما این روش هم راهحل قطعی از بین
بردن آرسنیک نیست و میلیونها نفر در معرض خطرات ناشی از مصرف آرسنیک برنج هستند.چطور آرسنیک برنج رو از بین ببریم؟در حالیکه تا امروز فکر میکردیم زمانی که برنج پخته میشه آرسنیک اون خارج میشه، اما نظریه ج
اگر میخواهید به سرعت غذایی خوشمزه و ساده تهیه کنید به شما پیشنهاد میکنیم دستور تهیه کته باقلا امروز را از دست ندهید. فوت و فنهایی که باید برای تهیه یک کته خوشعطر لازم دارید را به شما آموزش میدهیم. این برنج را به همراه خورشت مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید.به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
برنج خیساندهسه پیمانه
باقلای زرد خیساندهیک و نیم پیمانه
پیاز ساطورییک عدد
زر
زرشک پلو با مرغ یکی از معروفترین غذاهای ایرانی است. این غذا پر از طعم شگفت انگیز زعفران و زرشک است. مثل بسیاری از غذاهای ایرانی، روشهای متفاوتی برای پخت زرشک پلو وجود دارد.
مواد لازم
4 عدد ران مرغ
4 پیمانه برنج
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
½ فنجان زرشک
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دستور العمل
در اولین مرحله طرز تهیه زرشک پلو، درون یک قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس ران یا سی
مواد لازم :برای 4 نفر
خلال پسته و بادام:2قاشق سوپخوری/روغن:2قاشق سوپخوری/زرشک:2قاشق سوپخوری.
زعفران :به میزان لازم/رب گوجه فرنگی:1قاشق غذاخوری/گوشت قیمه ای خرد شده:1 پیمانه.
پیاز خرد شده:1قاشق سوپخوری/برنج دم کشیده:3 پیمانه/ادویه :به میزان لازم.
خلال پوست پرتقال:2قاشق سوپخوری.
طرز تهیه:
گوشت را با روغن تفت میدهیم و سپس دو پیمانه اب به ان اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد.
پیاز داغ،خلال بادام و پسته و پوست پرتقال،رب گوجه فرنگی ،زرشک و نمک را می افزای
طرز تهیه شیر برنج قالبی با شیر برنج معمولی تفاوتی ندارد، تفاوت این دو فقط در نحوه سرو آن است. به دلیل شکل و ظاهر جذاب و متفاوت این شیر برنج از آن در مهمانیها مجالس استفاده میشود.
مواد لازم
برنج بهصورت دو پیمانه (اصولاً بهتر است برنج را بهصورت نیم دانه مصرف کنید.)شیر تازه ۸ پیمانه (پیمانه برای خود میتوانید اندازه یک لیوان تعریف کنید.)شکر یک پیمانهگلاب تازه نصف پیمانهخامه ۳/۲ پیمانهمواد دیگر که استفاده از آنها اختیاری است مانند پود
آفات و حشرات از جمله شپشک برنج همواره مزاحمتهای زیادی برای انسان درست میکنند. آنها وارد انبار شما میشوند و تمام مواد غذیی شما را از بین میبرند. شپشک برنج با نام علمی Sitophilus oryzae، آفت کوچکی است که به برنج و انواع غلات حمله میکند. لازم است با روشهای صحیح نگهداری مواد غذایی در کابینت آشنا باشید تا با چنین مشکلاتی مواجه نشوید. ما در این مقاله در رابطه با روشهای مختلف از بین بردن شپشک برنج صحبت خواهیم کرد.
ادامه مطلب
آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه میشود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی سادهتر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 عدد مرغ
200 گرم روغن
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
دستور العمل
برنج را خیس کرده و همزمان هسته آلبالو را بگیرید و شکر را روی آلبالو بریزید.
ظر
توضیحی مختصر درباره برنج عنبر بو
ما برای فروش برنج عنبر بو در اختیار شما هستیم و تمام نیاز سال شما را تامیین می کنیم
اره درسته میدونم که شما الان دارین به این فکر میکنید پس چرا من نام این برنج را نشنیده ام اما نگران نباشید
این به خاطر این است که این برنج خوش عطر بو در اصفهان خیلی جا نیفتاده است و اکثرا مردم اصفهان از برنج های شمالی یا برنج لنجان استفاده می کنند و این یک دلیل است دلیل دیگر این است که این برنج اصالتی خوزستانی دارد و در اصفهان ش
اسکالان چیست و فواید آن برای پوست و مو چیست؟
بدن شما از سیستم داخلی برای مرطوب کردن پوست شما استفاده می کند ، اما همیشه به ویژه پیرتر شدن ، هیدراتاسیون کافی را فراهم نمی کند. به همین دلیل است که بسیاری از افراد به سمت مرطوب کننده های خارجی روی می آورند.
یکی از مرطوب کننده هایی که ارزش توجه آن را دارند ، اسکالان است. این روغن روغن طبیعی شما را تقلید می کند و آن را نرم کننده عالی می کند. همچنین یک آنتی اکسیدان طبیعی است و خاصیت ضد توموری دارد و از
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
طرز تهیه برنج ترد با سبزیجات
برنج ترد و سبزیجات یکی از غذاهایی است که به سفره غذایی خانه شما تنوع میبخشد. این غذا سبکی چینی دارد و در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و جدید را در اختیار شما قرار دادهایم.
بیشتر بخوانید
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای همراه ویدیو
طرز تهیه ته چین قالبی همراه با ویدیو
طرز تهیه برنج کته ساده
مواد لازم برای تهیه برنج ترد با سبزیجات
سینه مرغ مکعبی خرد شدهدو عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
برنج دانه کوتاهسه پیمانه
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و سادهای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کردهاست. میتوان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربتهای خوشمزهای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست میکنیم، میتوانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزهتر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برن
معمولا لوبیا پلو را با گوشت چرخکرده طبخ میکنند اما «لوبیا پلو با گوشت تکهای» هم مجلسیتر و لذیذتر است و هم به عنوان یکی از بهترین غذاها برای دورهمیهای دوستانه و فامیلی جز صدرنشینهاست.
مواد لازم
2 پیمانه برنج
1 عدد پیاز متوسط
400 گرم گوشت
400 گرم لوبیا سبز
2 عدد هویج متوسط (اختیاری)
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک
فلفل
زعفران
زردچوبه
روغن
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت
لوبیا سبزها را بشویید و خشک کنید. دوسر لوبیا را با چاقو جدا کنید و آن
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابهلای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان میرسد میتوانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
خورشت لوبیا سبز..معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته ش
بهبود رشد مو با آب برنج
آب برنج برای کاهش مو خوره
برای جلوگیری از ایجاد موخوره، نیاز به پروتئین دارید که آب برنج به مقدار زیادی پروتئین دارد. علل اولیه مو خوره، نگهداری نامناسب و آلودگی است که منجر به نابودی کلی سلامت مو می شود. اسید های آمینه موجود در آب برنج نیز به شما کمک می کنند و این آسیب را ترمیم خواهند کرد.
به مدت 15 تا 20 دقیقه موهای تان را با آب برنج خیس کنید و سپس بشویید، این کار به تدریج باعث بهبود وضعیت موهای تان خواهد شد.
شستشوی
--- پک جشنواره فروردین ماه شامل:
۲ عدد سوپریم گانودرما
۱ عدد موکا گانودرما
۱ عدد لاته گانودرما
۲ عدد خورش
۱ عددخرما بار
۲ عدد سبوس برنج
۳ عدد ژل ضد عفونی۲۵۰ میلی
۲ عدد آنتی باکتریال
۱ عدد شامپو گانودرما
۲ عدد صابون گانودرما
۱ پک صابون زیبایی
۱ عدد شامپو بدن گانودرما
۲ عدد چای-۱ عدد چای سیلان و ۱ عدد چای عطری
۲ عدد پودر نبات
۱ عدد عسل ۵۰۰ گرمی
۱۰ عدد عطرینه
۱ پک ۱۲ عددی پودر ژله
--- هدیه پک شامل :
۱ عدد پودر کیک
۱ عدد سبوس برنج
۱ عدد ژل ۱۰۰ میل
22,680,800
غلات کامل و گندم سبوسدار هر دو خوراکیهای مغذیاند و مکملهای خوبی برای برنامه غذایی برای سلامت قلب هستند.هرچند، انواع فراوانی غلات کامل برای انتخاب وجود دارد، تعیین تفاوت بین غلات کامل و گندم سبوسدار دشوار است.
ادامه مطلب
اسکالان چیست و فواید آن برای پوست و مو چیست؟
اسکالن
فواید پوستی
فواید مو
برای آکنه یا پوست روغنی
برای اگزما
خطرات
بدن شما از سیستم داخلی برای مرطوب کردن پوست شما استفاده می کند ، اما همیشه به ویژه پیرتر شدن ، هیدراتاسیون کافی را فراهم نمی کند. به همین دلیل است که بسیاری از افراد به سمت مرطوب کننده های خارجی روی می آورند.
یکی از مرطوب کننده هایی که ارزش توجه آن را دارند ، اسکالان است. این روغن روغن طبیعی شما را تقلید می کند و آن را نرم کنند
یک برنامه منظم صبحگاهی برای آب کردن چربی های شکم
توجه داشته باشید این برنامه برای آب کردن چربی دور شکمه نه برای 6 پک کردن
شنبهقبل از صبحانه 120 تا طناب 30 دقیقه حلقه درجا
یکشنبهدو استقامتی با تردمیل بعد از تمرین 30 دقیقه
دوشنبهقبل از صبحانه 120تا طناب به صورت دولا 30 دقیقه حلقه سرعتی درجا
سه شنبهدو سرعتی با تردمیل بعد از تمرین 20 دقیقه
چهارشنبهقبل از صبحانه 120 تا طناب سرعتی 30 دقیقه حلقه سرعتی حرکتی
پنج شنبهدوچرخه ثابت با درجه 30 استقامتی 45 دقیقه
@mokame
به موارد ذیل دقت فرمایید
1-روزانه ناشتا صبحانه یک لیوان آب ولرم+یک قاشق آبلیمو
2-برای پخت غذا حتما از روغن کنجد و نمک دریا استفاده شود
3-به جای قند از خرما+عسل+توت+کشمش استفاده شود
4-از برنج قهوه ای استفاده شود در نبود آن از برنج ایرانی
5-از نان جو و سبوس دار حتما استفاده شود و از نان سفید خودداری شود در استفاده
6-از خوردن نوشیدنی های گازدار و قندی و شیرینی جات کلا پرهیز نمایید
7- روزانه 6 الی 8 لیوان آب میل شود
8-هر شب قبل از خواب یک لیوان شیر کم چرب می
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنجهای اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران میآیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
مواد لازم ته چین مرغ
برنج 2 لیوانتخممرغ 2 عددزرشک 1/2 پیمانهماست چکیده 1/2 پیمانهکره 2 قاشق غذاخوریروغن 1/4 لیوانزعفران دم کرده 4 قاشقغذاخورینمک و فلفل به مقدار لازمبرای مرغ:سینه مرغ 1 عددپیاز 2 عددنمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافیزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریروغن برای سرخ کردن
در دیگچه همراه ما باشید.
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه
طرز تهیه ته چین مرغ
" برنج رو آبکش میکنیم" برنج رو حدود سه ساعت قبل تو آب پر از نمک خیس میدیم، بعد آب رو خالی می
طرز تهیه برنج آبکش دستور پخت برنج آبکش خوشمزه به همراه فوت و فن خیساندن برنج و نکات پخت برنج از جمله اساسی ترین غذاهای ایر انی وسنتی است که به دو صورت کته و آب کشی پخته می شود و با انواع خورشت ها و کباب ها سرو می شود. همچنین از برنج آبکش پلوهایی نظیر عدس پلو، لوبیا پلو، زرشک پلو و...درست می شود. فقط با دانستن چند نکته و فوت و فن ساده و آسان می توان به تنهایی در منزل یک برنج آبکش درست کرد و یک غذای خوشمزه و مجلسی برای مهمانان تهیه کرد. به هر حال اگ
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنجهای اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران میآیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
طرز تهیه برنج آبکش
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقتگیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی میتوانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانیها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج و کته زیاد هستند.
طرز تهیه برنج آبکش
مرحله اول
برنج را با دقت پاک کنید تا سنگ یا ماده اضافی داخل آن نباشد. برنج را در ظرف بریزید و آن را با آب سرد
سلام.
امروز میخوام واستون طرز تهیه ی یه شیر موز خوشمزه رو واستون بگم
مواد لازم
موز.شکر.اب.شیر.ارد برنج.
شیر واب را مخلوط و روی حرارت میگذاریم و یک قاشق غذا خوری ارد برنج مخلوط میکنیم و شکر روهم میریزیم و بعد ک سرد شد موز له شده رو مخلوط و داخل یخچال میگذاریم.
این اولین مطلب من ب عنوان ازمایشی در سایت خوب بلوگ هستش.با تشکر
شیر برنج
200 گرم برنج به میزان دلخواه شکر یا مربا نصف پیمانه گلاب 2 لیتر شیر 150 گرم خامه طرز تهیه : برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم . بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد. بعد آب ...
ادامه مطلب
درباره این سایت